ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα για την «Green legend» Ρούξι (Pic)

Την Ρούξι Ντουμιτρέκου και το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι», θυμήθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα για την «Green legend» Ρούξι (Pic)

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες αθλήτριες που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσω social media, θυμήθηκε την πορεία της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στο «τριφύλλι» και την ομάδα βόλεϊ γυναικών και χαρακτήρισε τη σπουδαία αθλήτρια ως «Green Legend».

Δείτε την ανάρτηση:

«Η Βασίλισσα του ελληνικού Volley κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 Κύπελλα Ελλάδας και συμμετείχε στον τελικό του Challenge Cup το 2009!​ Γεννήθηκε στη Ρουμανία αλλά έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας από το 2004 ως το 2009»!

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Ρούξι Ντουμιτρέσκου ☘️🏐​ ​ 2003-2010​ ​ Η Βασίλισσα του ελληνικού Volley κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 Κύπελλα Ελλάδας και συμμετείχε στον τελικό του Challenge Cup το 2009!​ ​ Γεννήθηκε στη Ρουμανία αλλά έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας από το 2004 ως το 2009!​ ​ #GreenLegends #panathinaikos #bepao #panathinaikos1908 #volleyball #history

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.