ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αναμνήσεις του Μπλουμς και το κύπελλο με τον ΠΑΟ (Pic)

Τις αναμνήσεις της καριέρας του κατέγραψε ο Γιάνις Μπλουμς, με τον Παναθηναϊκό να έχει περίοπτη θέση.

Οι αναμνήσεις του Μπλουμς και το κύπελλο με τον ΠΑΟ (Pic)

Ο Γιάνις Μπλουμς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-2015 και με το «τριφύλλι» κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λετονός γκαρντ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ισπανίας κατέγραψε τις καλύτερες στιγμές και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναθηναϊκός και η κατάκτηση εκείνου του τίτλου, έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ:

«Είναι πραγματικά μια δύσκολη απόφαση, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μερικά, σίγουρα θα επέλεγα, όταν παρά την ήττα στον τελικό εναντίον της Μπαρτσελόνα ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ, όταν κέρδισα το ελληνικό κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και όταν σκόραρα 32 πόντους εναντίον του Τόνι Πάρκερ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.