ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Περιττή πολυτέλεια» ο διάλογος με κοτζάμ Παναθηναϊκό, αλλά «ζωτικής σημασίας» να παίξουν μπάλα οι υπόδικοι!

Δύο πράγματα είναι σίγουρα σε αυτή την ζωή κάθε μέρα. Πως ο ήλιος θα ανατείλει από την ανατολή και πως ο Λευτέρης Αυγενάκης θα εκτεθεί ακόμα περισσότερο με κάποια τοποθέτησή του (αν και το πρώτο δεν είναι 100% βέβαιο).

«Περιττή πολυτέλεια» ο διάλογος με κοτζάμ Παναθηναϊκό, αλλά «ζωτικής σημασίας» να παίξουν μπάλα οι υπόδικοι!

Όσο κι αν πασχίζει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, όσο κι αν πετάει την μπάλα στην εξέδρα, όσο κι αν κρατιέται να μην ανεβάσει τους τόνους, όσο κι αν το παίζει αδιάφορος ενώ χαλάει ο κόσμος γύρω του, δεν του βγαίνει. Δεν πείθει. Και πατάει την μία μπανανόφλουδα μετά την άλλη.

Ό,τι γνώμη κι αν έχει κανείς σήμερα για την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, δεν παύει να είναι ένας σύλλογος που εκπροσωπεί εκατομμύρια φιλάθλους. Ένας σύλλογος με τεράστια απήχηση, ιστορία, διαδρομή και όγκο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...