ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πουλάει ο Γιαννακόπουλος»

Δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει τις δύο επιλογές που υπάρχουν στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό.

«Πουλάει ο Γιαννακόπουλος»

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες σχετικά με τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ιστοσελίδα από την Κροατία που ανέφερε πως ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ θα ανακοινώσει την πώληση της ομάδας, άλλη μια ιστοσελίδα αναφέρει τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο «τριφύλλι», κάνοντας λόγο για κρίση που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ιστοσελίδα «basketinside.com», αναφέρει συγκεκριμένα πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, τις επόμενες ημέρες προτίθεται να κάνει άνοιγμα σε νέους επενδυτές για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς πρόθεσή του είναι η πώλησή της, ενώ αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα κληθεί να περιορίσει το μπάτζετ της νέας σεζόν, με σκοπό να αντιμετωπίσει την κρίση που επικρατεί, αλλά και την αβεβαιότητα που υπάρχει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.025 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η ιστοσελίδα αναφέρεται και στο μέλλον του Νικ Καλάθη στο «τριφύλλι», λέγοντας συγκεκριμένα πως όλα παραμένουν στον «αέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...