ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δεν έχω επαφές με τον Παναθηναϊκό, όλα είναι φήμες»

Τις φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να τον έχει πλησιάσει και να έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις, διέψευσε κατηγορηματικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Δεν έχω επαφές με τον Παναθηναϊκό, όλα είναι φήμες»

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στον πάγκο της Ούνιξ Καζάν, μίλησε στην ιστοσελίδα «rsport.ria.ru» και κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει συζητήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας προπονητής αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε επαφή με το «τριφύλλι», και ξεκαθάρισε πως παραμένει στην Ούνιξ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα πάντα καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό. Όμως, κάθε φορά που αλλάζει ο προπονητής του, κάποιος με θυμάται. Δεν έχω επαφές με τη διοίκηση για να αναλάβω την ομάδα. Αυτά είναι απλά φήμες. Έχω συμβόλαιο με την Ούνικς. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα μου και δεν θέλω να μου αποσπάσει την προσοχή κάτι άλλο»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...