ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτή η θερμοκρασία είναι «σύμμαχος» του κορωνοϊού

Ποιες συνθήκες ευνοούν τη μετάδοσή του.

Αυτή η θερμοκρασία είναι «σύμμαχος» του κορωνοϊού

Διαρκώς νέα δεδομένα προκύπτουν για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Το γεγονός ότι οι επιστήμονες έχουν να αντιμετωπίσουν έναν «άγνωστο» εχθρό δε βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις το έργο τους.

Όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό οι υψηλές θερμοκρασίες βοηθούν στην μη μετάδοση του ιού. Δηλαδή όσο πιο υψηλή είναι η θερμοκρασία τόσο πιο δύσκολο είναι να μεταδοθεί ο ιός σε κάποιον άνθρωπο. Σε πρόσφατη μελέτη μάλιστα που δημοσιεύθηκε στην Κίνα σημειώνεται ότι αύξηση ακόμη και ενός βαθμού Κελσίου μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση στην εμφάνιση κρουσμάτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...