ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί επαγγελματικά, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο.

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ο νεαρός παίκτης ανακοίνωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο αδερφός του Γιάννη που γεννήθηκε το 2001, αποχωρεί από το NCAA, ανακοίνωσε πως νιώθει έτοιμος να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα.

«Εξετάζω τις επιλογές μου, έχω μερικές επιλογές από κάποιες Πολιτείες, αλλά αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο για μένα θα ήταν να υπογράψω συμβόλαιο με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα πρέπει να εκπαιδεύσω και να ανταγωνιστώ ενήλικες, θα βιώσω έντονο ανταγωνισμό και πίεση και θα εξελιχθώ σε κάθε επίπεδο», τόνισε ο Αντετοκούνμπο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και μένει να δούμε αν η επιστροφή του στην Ευρώπη, θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε οι «πράσινοι» να προχωρήσουν στην απόκτησή του, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον νεαρό, ο οποίος ψάχνει για το βήμα παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...