ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Πολιτική Προστασία αποσύρει το σποτ με τον Χρήστο Λούλη

Μια μέρα μετά την προβολή του, η Πολιτική Προστασία πήρε πίσω το σποτ, αποδεχόμενη πως προκάλεσε αντιδράσεις κι αρνητικά σχόλια.

Η Πολιτική Προστασία αποσύρει το σποτ με τον Χρήστο Λούλη

Oπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποσύρεται το τηλεοπτικό σποτ με τον Χρήστο Λούλη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε. Οι αντιδράσεις υπήρξαν κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο πρωταγωνιστής του σποτ αντιμετωπίζει την «ελαφρόμυαλη» σύντροφό του, που δεν εννοεί να καταλάβει (προφανώς λόγω αφέλειας) ότι ο συνωστισμός προκαλεί προβλήματα κι εγκυμονεί κινδύνους.

Η επιπόλαιη σύντροφος του Λούλη του λέει με αθώο ύφος «γιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα έχει κόσμο;» για να της απαντήσει ο σύντροφός της, ότι «μήπως επειδή θα είναι όλοι εκεί (και εσένα δεν σου… κόβει;). «Μα θα είναι όλοι εκεί… μου λέει με τη γλυκιά φωνή που με κάνει ό,τι θέλει» συνεχίζει στο ίδιο ύφος ο άνδρας, την ώρα που η αφελής σύντροφος συνεχίζει να αδυνατεί να καταλάβει…

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για το κατέβασμα του βίντεο

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...