ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα – Χωρίς τον Τσιόδρα η ενημέρωση!

Ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα από το Υπουργείο Υγείας.

Ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα - Χωρίς τον Τσιόδρα η ενημέρωση!

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε θάνατος από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας και ως εκ τούτου οι νεκροί παραμένουν 151, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο υποπτέραρχος Δήμητρης Χατζηγεωργίου, μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και διευθυντής Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αντικατέστησε σήμερα τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν 6 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει φτάσει 2.716.

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 30 ασθενείς, με διάμεση ηλικία τα 67 έτη. Το 33,3% των ασθενών είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 96,7% πάσχει από υποκείμενο νόσημα. Την ίδια στιγμή, 87 άτομα εξήλθαν από ΜΕΘ.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.