ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρημένες συζητήσεις Βαγιαννίδη – Ίντερ!

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να είναι οι συζητήσεις του Γιώργου Βαγιαννίδη με την Ίντερ, τη στιγμή που οι πράσινοι προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία του για επέκταση της συνεργασίας.

Προχωρημένες συζητήσεις Βαγιαννίδη - Ίντερ!

Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό εκπνέι σε λίγες εβδομάδες από τώρα. Τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει διάφορα ονόματα ομάδων που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Βαγιαννίδης είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ίντερ, η οποία φαίνεται ότι έχει κινηθεί υπόγεια για να τον κάνει δικό της. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός επιδιώκει και θα επιδιώξει κι άλλο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι ότι το… σίριαλ Βαγιαννίδη θα τελειώσει σύντομα, με την πλευρά Βαγιαννίδη να ενημερώνει τους πράσινους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.