ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη της Super League οι αποφάσεις για τα συμβόλαια

Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν να συζητηθεί το θέμα αύριο το μεσημέρι και θα πράξουν αναλόγως.

Παναθηναϊκός: Μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη της Super League οι αποφάσεις για τα συμβόλαια

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον ΠΣΑΠ, μετά τη νέα τηλεδιάσκεψη που είχε με το working group της Super League, αποφασίστηκε οι ομάδες να διαπραγματευτούν ξεχωριστά με τους ποδοσφαιριστές τις μειώσεις στα συμβόλαια, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Η πρόταση για 25% (αν συνεχιστεί και τελειώσει η σεζόν) και 33% (αν διακοπεί η σεζόν), δεν έγινε αποδεκτή από το σωματείο των αθλητών και κρίθηκε σκόπιμο, από τη στιγμή που κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια, τα ίδια τα κλαμπ να μιλήσουν με τους παίκτες.

O Παναθηναϊκός θα καθορίσει τη στάση του, αφού πρώτα συζητηθεί το θέμα στην αυριανή μεσημεριανή τηλεδιάσκεψη της Super League. Θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα και από εκεί και έπειτα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους και θα κουβεντιάσουν με τους ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.