ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπόθεση Καλάθης: Πέντε δεδομένα δίνουν την μπάλα στα χέρια του Νικ

Το σίριαλ «Καλάθης» μόλις ξεκίνησε και το «Slam Dunk» παρουσιάζει τις δικές του πληροφορίες, αναλύοντας τα πέντε δεδομένα που δίνουν την μπάλα στα χέρια του Νικ για το... τελικό σουτ.

Υπόθεση Καλάθης: Πέντε δεδομένα δίνουν την μπάλα στα χέρια του Νικ

* Κάθε μέρα που περνάει εξελίσσεται πλέον και σε μία… Καλαθιάδα. Εξάλλου, δύο είναι τα πρόσωπα από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, που μπορούν να γίνουν σίριαλ: ο Σλούκας και ο Καλάθης. Από τη στιγμή που για τον πρώτο έχουν γραφτεί τα περισσότερα, είναι λογικό η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και έτερο βασικό γκαρντ στην Εθνική Ομάδα μαζί με τον άσο της Φενέρ.

* Το πρωί έβαλε φωτιά το εξώφυλλο της «Live Sport», που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον Καλάθη. Το απόγευμα ένα like του παίκτη, σε ανάρτηση για το αίτημα του Ολυμπιακού σε ανοιχτό γήπεδο έδωσε τροφή για νέες συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.