ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν οι 4 που ήταν σε καραντίνα

Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού «μπαίνουν» από αύριο οι Σένκεφελντ, Νάγκι, Νούνες και Μπεκ.

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν οι 4 που ήταν σε καραντίνα

Άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές θα έχει από αύριο στη διάθεσή του στο Κορωπί ο Γιώργος Δώνης. Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, Νούνες, Νάγκι και Μπεκ, οι οποίοι ήταν σε καθεστώς καραντίνας.

Οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν ξανά σε τεστ ανίχνευσης Κορωνοϊού, 8 ημέρες μετά το πρώτο που είχαν υποβληθεί στο αεροδρόμιο όταν ήρθαν στην Αθήνα.

Τα αποτελέσματα ήταν πάλι αρνητικά, οπότε ο γιατρός της ομαδας, κ. Γιάννης Λεβάκος άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις. Έτσι από αύριο ξεκινούν και οι τέσσερις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.