ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: “Είναι σαν οικογένειά μου”

Ο Μάικ Τζέιμς υποστήριξε ότι θα επέστρεφε ξανά στον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα.

Τζέιμς για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

Ο Μάικ Τζέιμς υποστήριξε ότι θα επέστρεφε ξανά στον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα.

Ο Αμερικανός άσος της ΤΣΣΚΑ ήταν καλεσμένος στην live εκπομπή στο instagram της Ευρωλίγκας με «οικοδεσπότη» τον Σέιν Λάρκιν και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον εξάστερο.

Σε ερώτηση του Λάρκιν αν θα έπαιζε σε κάποια πρώην ομάδα του ο Τζέιμς είπε: «Αν πήγαινα να παίξω σε μια από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, εκτός της ΤΣΣΚΑ, θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Λατρεύω την Αθήνα και ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένειά μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...