ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

6 ερημικές παραλίες δίπλα στην Αθήνα για το ΣΚ που έρχεται καύσωνας (Pics)

Θα κάνεις λίγη υπομονή για την απόσταση, αλλά ο προορισμός θα σε ανταμείψει.

6 ερημικές παραλίες δίπλα στην Αθήνα για το ΣΚ που έρχεται καύσωνας (Pics)

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, τα καλοκαίρια κάναμε κόντρα με τους φίλους μας για τα περισσότερα παγωτά και τα περισσότερα μπάνια. Καθώς το φετινό καλοκαίρι δεν προβλέπεται ταξίδι με πλοίο ή αεροπλάνο, ετοιμαστείτε για επιστροφή στο παρελθόν.

Αυτός που θα καταφέρει να πάει έστω και λίγο έξω από την Αθήνα, θα έχει βγει νικητής στον συναγωνισμό. Οι περισσότεροι μετά βίας θα πάμε μέχρι την παραπάνω ρούγα. Ο καιρός πάντως δεν είναι σύμμαχος για κλεισούρες. Αντιθέτως, από πολύ νωρίς φέτος μας “σπρώχνει” προς τις παραλίες.

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...