ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμμανουηλίδης: Όχι μόνο επιστρέφει, αλλά παραμένει και υπολογίζεται

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν πολλά στην περίπτωσή του.

Εμμανουηλίδης: Όχι μόνο επιστρέφει, αλλά παραμένει και υπολογίζεται

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν πολλά στην περίπτωσή του.

Ο νεαρός άσος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο και… ψήθηκε ποδοσφαιρικά. Μετά το τέλος της σεζόν, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο τριφύλλι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και θα υπολογίζεται κανονικά. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” πιστεύουν πολύ στην αξία του ποδοσφαιριστή και θα του δώσουν ευκαιρίες.

Είναι στο χέρι του Εμμανουηλίδη να δουλέψει και καθημερινά να γίνεται όλο και καλύτερος. Άλλωστε, τα στοιχεία τα έχει, όπως και όλα τα χρόνια μπροστά του. Πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, που με σωστούς χειρισμούς μπορεί να αποφέρει κέρδη στην ομάδα αγωνιστικά, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την εξέλιξη του Εμμανουηλίδη.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.