ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμονή του Φάουστο με προϋποθέσεις επιθυμεί η Ταραγόνα

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Ταραγόνα θέλει να διατηρήσει τον Φάουστο στο ρόστερ της, αλλά μόνο με προϋποθέσεις.

Παραμονή του Φάουστο με προϋποθέσεις επιθυμεί η Ταραγόνα

Ισπανική ιστοσελίδα, αναφέρει πως η Ταραγόνα επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της για τα επόμενα χρόνια τον Φάουστο Τιένθα, καθώς έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοση του παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «diarimes.com» οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου έμειναν απολύτως ικανοποιημένη από την απόδοση του Φάουστο Τιένθα που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για να παραμείνει στην Ταραγόνα θα πρέπει να συμβούν διάφορα γεγονότα.

Στην Ταραγόνα επιθυμούν να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Παναθηναϊκού και παράλληλα μετά από συζητήσεις που θα υπάρξουν με την πλευρά του Φάουστο, ο ίδιος να αποδεχθεί γερή μείωση στις απολαβές του, καθώς ο κορωνοϊός και τα προβλήματα που δημιούργησε, δεν επιτρέπουν τα υπέρογκα ποσά και τις σπατάλες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.