ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκάλυψη: Δέχεται νέο συμβόλαιο και παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι θετικός στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, παρά τη μείωση αποδοχών στο συμβόλαιο. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Αποκάλυψη: Δέχεται νέο συμβόλαιο και παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι θετικός στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, παρά τη μείωση αποδοχών στο συμβόλαιο. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν, εκτός απροόπτου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr θα κάνει αποδεκτή την πρόταση για μείωση που του κατέθεσαν οι «πράσινοι» σε νέο συμβόλαιο.

Τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού και την οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι ομάδες, αναγκάζει τις διοικήσεις να προβούν σε μειώσεις συμβολαίων στους παίκτες.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός παρά τη στασιμότητα και τις ειδήσεις που βγαίνουν με το σταγονόμετρο, έχει αρχίσει να κάνει τις επαφές του και μετά τον Παπαπέτρου, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να έρθει σε επαφή με όλους τους παίκτες.

Όπως σας αναφέραμε, η πρόταση στις πρώτες συζητήσεις για μείωση αποδοχών που έγινε από την ομάδα στην πλευρά του παίκτη, έχει γίνει κατ’ αρχήν αποδεκτή από τον Έλληνα φόργουορντ και αναμένονται τις επόμενες μέρες οι οριστικές εξελίξεις. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Παπαπέτρου θα συνεχίσει στο τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό θέμα, επίσης, είναι του Νίκου Παππά. Το συμβόλαιο του 30χρονου γκαρντ λήγει το καλοκαίρι, τα σενάρια είναι πολλά, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει. Ακόμη και αν του προταθεί νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, σε λογικό πλαίσιο. Στο περιβάλλον του ο Παππάς έχει διαμηνύσει πως θέλει να συνεχίσει στην αγαπημένη του ομάδα υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.