ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος έκανε unfollow τον Καλάθη

Μία κίνηση που ίσως δείχνει την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος έκανε unfollow τον Καλάθη

Το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό λόγω των μεγάλων οικονομικών απολαβών του μπορεί να φαντάζει αβέβαιο, μετά την νέα πραγματικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού στην καθημερινότητα των ομάδων.

Ωστόσο μια κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενδεχομένως να δείχνει την πραγματικότητα για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που τα σενάρια για τον Νικ Καλάθα ολοένα και πληθαίνουν στο διαδίκτυο.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε unfollow στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram τον διεθνή γκαρντ, κίνηση η οποία σημαίνει πολλά, αναφορικά με την παρουσία του ή όχι του Νικ Καλάθη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την νέα περίοδο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως ο ομογενής γκαρντ αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.