ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τους τέσσερις ξένους

Στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας του Παναθηναϊκού, ενσωματώθηκαν οι Σένκεφελντ, Μπεκ, Νάγκι και Νούνες.

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τους τέσσερις ξένους

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα ακολουθούν εφεξής οι τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Μπάρτ Σένκεφελντ, Ούφε Μπεκ, Ντομινίκ Νάγκι και Ζοάο Νούνες μετά και το δεύτερο αρνητικό τεστ που υπεβλήθησαν.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να φτάσουν και αυτοί με τη σειρά τους το επιθυμητό επίπεδο των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι με τη σειρά τους, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης αλλά και τεχνικής.

Προβλήματα τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση, καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας όλοι όσοι είχαν θέματα αποθεραπεύτηκαν πλήρως, γεγονός που μόνο ικανοποιημένο μπορεί να αφήσει τον Γιώργο Δώνη, αλλά και τι υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.