ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον «Green Legend» Ανδρεόπουλο (Pics)

Στην καριέρα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ως παίκτης αλλά και ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Ερασιτέχνης με μήνυμά του στα social media.

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον «Green Legend» Ανδρεόπουλο (Pics)

Σε όσα κατάφερε να σημειώσει με την «πράσινη» φανέλα της ομάδας του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ηγετική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας, αναφέρθηκε ο Ερασιτέχνης με ανάρτησή του για τα πεπραγμένα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον, ως «Green Legend».

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Δημήτρης Ανδρεόπουλος! ☘️🏐​ 1983-1999 (αθλητής) & 2002-2004, 2014-ως σήμερα (προπονητής)​ Ήταν ο ιθύνων νους του Παναθηναϊκού μέχρι το 1999! Στα 16 χρόνια παρουσίας του στον «Τάφο του Ινδού» κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Διετέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 204 επίσημους αγώνες.​ Την προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής ξεκίνησε το 2002 όπου βρέθηκε για 2 χρόνια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του “τριφυλλιού”. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου παραμένει μέχρι και σήμερα πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα.​ Τον περασμένο Φεβρουάριο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του League Cup “Νίκος Σαμαράς”»!​

View this post on Instagram

Δημήτρης Ανδρεόπουλος! ☘️🏐​ ​ 1983-1999 (αθλητής) & 2002-2004, 2014-ως σήμερα (προπονητής)​ ​ Ήταν ο ιθύνων νους του Παναθηναϊκού μέχρι το 1999! Στα 16 χρόνια παρουσίας του στον «Τάφο του Ινδού» κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Διετέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 204 επίσημους αγώνες.​ ​ Την προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής ξεκίνησε το 2002 όπου βρέθηκε για 2 χρόνια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του “τριφυλλιού”. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου παραμένει μέχρι και σήμερα πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα.​ ​ Τον περασμένο Φεβρουάριο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του League Cup “Νίκος Σαμαράς”!​ ​ #panathinaikos #panathinaikos1908 #bepao #GreenLegends #volleyball #history

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...