ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηθεοδωρίδης: «Στόχος μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό»

Για την παρουσία του ως τώρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την καθημερινή προπόνηση, αλλά και τα video games, μίλησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Χατζηθεοδωρίδης: «Στόχος μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό»

Ο νεαρός μπακ-χαφ των «πρασίνων», μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στην καθημερινή του προπόνηση, επεσήμανε τους στόχους που θέλει να πετύχει με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε τις «μάχες» που δίνει με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη αλλά και τον Γιάννη Μπουζούκη στο FIFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού:

Για τα σχόλια του Χατζηγιοβάνη πως τον έχει για… κολατσιό στο FIFA: «Είδα τις… μεγάλες δηλώσεις του. Θα ήθελα να παίξουμε και να δημοσιεύσουμε το ματς μας».

Για την κόντρα του στο FIFA, με τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη: «Ο Γιάννης είναι λίγο αδιάφορος και πιο χαλαρός. Ο Τάσος είναι αυτός με τον οποίο έχουμε περισσότερη ένταση στα ματς μας. Δεν έχουμε κρατήσει σκορ. Μπορεί να έχει κερδίσει ένα-δυο ματς παραπάνω, αλλά είμαι κοντά τώρα και πλησιάζω στην ανατροπή».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιες ομάδες παίρνει: «Διαλέγω την Παρί και τη Λίβερπουλ περισσότερο στο FIFA».

Για τις στημένες φάσεις και αν… εμπνέεται από το FIFA: «Μου αρέσει να εκτελώ τα στημένα και σίγουρα παίρνω ιδέες. Τα κάνω προπόνηση, όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι».

Για την αξιολόγηση του FIFA προς αυτόν: «Με έχει, αλλά με έχει… αδικήσει λίγο. Έχω πάρει και τον Παναθηναϊκό στο FIFA. Περισσότερα γκολ έχω βάλει με τον Μακέντα. Χρησιμοποιώ και… λίγο τον Τάσο. Εμένα με βάζω και πιο μπροστά, όχι μόνο μπακ».

Για τον ποιον προκαλεί, εκτός των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη: «Τον Δεληγιαννίδη. Γιατί θεωρώ πως τον… έχω».

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Έχουμε κάνει μια αξιόλογη σεζόν, μας έχουν λείψει τα ματς και είμαστε σε αναμονή, για να δούμε τι θα συμβεί».

Για τον στόχο του: «Στόχος μου είναι το να καθιερωθώ στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Στο χέρι μου είναι να τα καταφέρω».

Για τη θέση του: «Ναι, μπορώ να παίξω και σαν χαφ-εξτρέμ. Μου αρέσει κι αυτή η θέση. Αλλά είμαι μπακ».

Για το… Freestyle ποδόσφαιρο: «Σίγουρα, σε όλους τους παίκτες αρέσει, να κάνουν κόλπα κλπ. Όταν έχω την ευκαιρία προσπαθώ να κάνω κάποια πράγματα. Στα κρίσιμα ματς όμως προσπαθείς να είσαι πιο συνεπής και να κάνεις πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα σου να κερδίσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.