ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ και ένα «διπλό» σήμερα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ και ένα «διπλό» σήμερα!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (14/05) έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Η δράση στο σημερινό κουπόνι βρίσκεται στη Λευκορωσία και το Τουρκμενιστάν. Έτσι, έχουμε κρατήσει επιλογές από δύο αγώνες. Τα σημεία αφορούν και τα γκολ, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα ματς. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και υπάρχει αξία στις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας. Με τον τρόπο αυτό, κάνουμε και… προθέρμανση για τα μεγάλα πρωταθλήματα που θα αρχίσουν σιγά-σιγά. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το Σάββατο επιστρέφει η Bundesliga. Στο site μας λοιπόν, θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά Γερμανίας. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Αξία στα Γκολ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης από τη Λευκορωσία. Στο πρωτάθλημα για τις Ρεζέρβες, η Τορπέντο Ζοντίνο φιλοξενεί την Γκοροντέγια. Το παιχνίδι θα γίνει στις 17:00. Όσον αφορά το στοίχημα, μας απασχολούν τα γκολ, και όχι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τορπέντο Ζοντίνο λοιπόν, βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης αυτήν τη στιγμή. Μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών, οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Τορπέντο κέρδισε με 0-1 τη Σλάβια Μοζίρ. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Είναι σε καλή φόρμα οι γηπεδούχοι, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ακόμα και στην ήττα από τη Μινσκ με 3-2, η Τορπέντο δεν έπαιξε άσχημα. Γενικά, βγάζει φάσεις στην επίθεση και σκοράρει. Ειδικά στο γήπεδό της, ανεβάζει απόδοση και παραμένει αήττητη. Είναι το φαβορί και σήμερα.

Η Γκοροντέγια εξάλλου, είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει επτά ήττες και μια ισοπαλία σε οκτώ αγώνες. Δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμα. Και θα αργήσει να το πετύχει αυτό, αν συνεχίσει έτσι. Έχει δεχτεί ήδη 24 γκολ με την άμυνά της να… μπάζει από παντού. Από την άλλη, πέτυχε μόλις τέσσερα τέρματα. Βέβαια, έδειξε σημάδια βελτίωσης στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Μινσκ. Έχασε μεν 2-3, αλλά ήταν ανταγωνιστική και σκόραρε δύο φορές! Ανέβασε λοιπόν την αυτοπεποίθησή της και θέλει να παλέψει και πάλι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ειδικά αν υποτιμηθεί, η Γκοροντέγια μπορεί να βρει δίχτυα. Άλλωστε, επιθυμεί να αποδείξει ότι όντως, από την περασμένη αγωνιστική, αρχίζει να αλλάζει πρόσωπο. Η Τορπέντο δεν «τρομάζει» αμυντικά, ενώ επιθετικά βρίσκει λύσεις. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 είναι η επιλογή μας.

Όλα δείχνουν… «διπλό»

Αφήνουμε τη Λευκορωσία για το Τουρκμενιστάν, και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την όγδοη αγωνιστική, στις 16:00, η Ενερτζέτικ φιλοξενεί την Κοπετντάγκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και δικαιολογημένα έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, με βάση και τις αποδόσεις.

Η Ενερτζέτικ βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει μαζέψει μόλις πέντε πόντους, μετά από επτά αγώνες. Μετράει μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, και αυτό ισχύει μάλλον από την αρχή της χρονιάς. Την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχθηκε τη Σαγκαντάμ και ηττήθηκε με 0-1. Μάλιστα, εντός έδρας παρουσιάζει χειρότερο πρόσωπο. Η μοναδική της νίκη ήρθε μακριά από το «σπίτι» της, με το 1-2 επί της Μπάλκαν. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση και πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα για να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Στην αντίπερα όχθη, η Κοπετντάγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πάει σαφώς καλύτερα από τη σημερινή της αντίπαλο, με έντεκα πόντους. Αν και δυσκολεύτηκε, την περασμένη αγωνιστική πήρε τη νίκη απέναντι στη Μερβ, με 3-1. Γενικά όμως, στηρίζεται περισσότερο στην αμυντική της σταθερότητα και κλείνει τα παιχνίδια της. Με «όπλο» κυρίως την άμυνα λοιπόν, θα επιχειρήσει να πάρει μια ακόμα σημαντική νίκη σήμερα. Έχει άλλωστε τις δυνατότητες για να τα καταφέρει.

Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη. Κάνουν καλύτερα τα… βασικά του ποδοσφαίρου και έχουν προβάδισμα. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.