ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πέθανε 73χρονη στο ΝΙΜΙΤΣ – Στους 158 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στην χώρα μας, από την πανδημία του κορωνοϊού με τους νεκρούς να φτάνουν πλέον τους 158.

Κορωνοϊός: Πέθανε 73χρονη στο ΝΙΜΙΤΣ - Στους 158 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε το πρωί της Παρασκευής, στο ΝΙΜΙΤΣ, γυναίκα 73 ετών, η οποία έπασχε από κορωνοϊό και είναι από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι».

Ο θάνατος της γυναίκας, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα στους 158.

Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε, χθες, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα 2.770 επιβεβαιωμένα συνολικά.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 55,3% των προσβληθέντων είναι άνδρες, ενώ από το σύνολο των κρουσμάτων, 610 ασθενείς σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και 1.409 ή 51% με ήδη γνωστό κρούσμα.

Από τους θανόντες, 41 ή 26,3% είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 75 έτη, ενώ το 93,6% των θυμάτων είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακόμη, 90 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ, ενώ, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί στη χώρα πάνω από 116.233 κλινικά δείγματα.

Πηγή: protothema.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.