ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το ευχαριστώ του Πελεκούδα (Pic)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας εξέφρασε το δικό του ευχαριστώ στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τις δυσκολίες που είχε την περίοδο της καραντίνας.

Το ευχαριστώ του Πελεκούδα (Pic)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάνε και αυτό το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Ο βολειμπολίστας του Παναθηναϊκού λοιπόν εξέφρασε το δικό του ευχαριστώ στους ανθρώπους που το βοήθησαν με τους τραυματισμούς στην περίοδο της καραντίνας.

Ο Πελεκούδας έγραψε χαρακτηριστικά:

Καλό είναι να είσαι ευγνώμων με τα άτομα που σε βοηθούν, στους τραυματισμούς σου και στις δύσκολες περιόδους, όπως αυτή της καραντίνας“.

https://www.instagram.com/p/CAK9b_bASPd/?utm_source=ig_embed

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.