ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι για βιασμό και δολοφονία και οι δύο κατηγορούμενοι

Ένοχοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κρίθηκαν και οι δύο κατηγορούμενοι στην πολύκροτη δίκη.

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι για βιασμό και δολοφονία και οι δύο κατηγορούμενοι

Ένοχοι κρίθηκαν ομόφωνα και οι δυο κατηγορούμενοι στη δίκη Τοπαλούδη για τον βιασμό και τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους και για τα δύο αδικήματα τον 23χρονο Ροδίτη και τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του από την Αλβανία.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη καθώς υπέρ της ενοχής των κατηγορουμένων τάχθηκαν τόσο οι τρεις δικαστές όσο και οι τέσσερις ένορκοι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον το δικαστήριο αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόφασης του επί των ποινών καθώς μένει να κριθεί αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά στους δύο νεαρούς ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, εάν δεν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά τότε θα τους επιβληθούν ισόβιες καθείρξεις

Πηγή: Sputniknews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.