ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκάλυψη: Το συμβόλαιο που προτείνει η Μπαρτσελόνα στον Καλάθη

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει εδώ και μέρες συγκεκριμένη πρόταση στον Νικ Καλάθη και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Αποκάλυψη: Το συμβόλαιο που προτείνει η Μπαρτσελόνα στον Καλάθη

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει εδώ και μέρες συγκεκριμένη πρόταση στον Νικ Καλάθη και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Νικ Καλάθη για αντικαταστάτη του Ντιλέινι. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με το τριφύλλι, ωστόσο από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης για μια νέα οικονομική πραγματικότητα με μειωμένο μπάτζετ, το μέλλον του είναι στον αέρα. Ο ίδιος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει για το αν θα δεχθεί γερό ψαλίδι στις απολαβές του και θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα βρει αλλού συμβόλαιο στην… τιμή του (παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ από τον Πάναθηναϊκό).

Το panathinaikos24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει απλώς ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στον Νικ, ο οποίος, πάντως, περιμένει πρώτα να δει τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα την οποία αγωνίζεται.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Καλάθη έναντι 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Από την άλλη, η πλευρά του παίκτη θέλει τρία χρόνια συνεργασίας, όπως τονίστηκε στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν. Η Μπάρτσα φαίνεται να είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί τόσο έντονα για τον Νικ.

Όπως τονίσαμε και παραπάνω, τα πάντα είναι ρευστά. Από τον Παναθηναϊκό θα κάνουν νέες συζητήσεις με τον Καλάθη και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των νέων διαπραγματεύσεων. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν αντέχει το συμβόλαιό του. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά επιλογή του παίκτη (σεβαστή όποια κι αν θα είναι αυτή) το τι θα κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...