Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει εδώ και μέρες συγκεκριμένη πρόταση στον Νικ Καλάθη και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Νικ Καλάθη για αντικαταστάτη του Ντιλέινι. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με το τριφύλλι, ωστόσο από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης για μια νέα οικονομική πραγματικότητα με μειωμένο μπάτζετ, το μέλλον του είναι στον αέρα. Ο ίδιος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει για το αν θα δεχθεί γερό ψαλίδι στις απολαβές του και θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα βρει αλλού συμβόλαιο στην… τιμή του (παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ από τον Πάναθηναϊκό).

Το panathinaikos24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει απλώς ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στον Νικ, ο οποίος, πάντως, περιμένει πρώτα να δει τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα την οποία αγωνίζεται.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Καλάθη έναντι 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Από την άλλη, η πλευρά του παίκτη θέλει τρία χρόνια συνεργασίας, όπως τονίστηκε στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν. Η Μπάρτσα φαίνεται να είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί τόσο έντονα για τον Νικ.

Όπως τονίσαμε και παραπάνω, τα πάντα είναι ρευστά. Από τον Παναθηναϊκό θα κάνουν νέες συζητήσεις με τον Καλάθη και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των νέων διαπραγματεύσεων. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν αντέχει το συμβόλαιό του. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά επιλογή του παίκτη (σεβαστή όποια κι αν θα είναι αυτή) το τι θα κάνει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου