ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο… μικρός αδερφός μεγάλωσε!

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε, ο Ολυμπιακός το σκέφτεται, ο Παναθηναϊκός θέλει, αλλά μάλλον δεν μπορεί. Πώς κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να είναι ο Εμάνουελ Ινσούα το καυτό όνομα του μεταγραφικού καλοκαιριού;

Ο... μικρός αδερφός μεγάλωσε!

Θεωρητικά δεν ξέρεις ποτέ ποια θα είναι η μέρα που θα αλλάξει τη ζωή σου. Πρακτικά μπορεί να δεις μερικά σημάδια και να αρχίζεις να το καταλαβαίνεις. Στις 22 Αυγούστου του 2017, ο Εμάνουελ Ινσούα προσγειώθηκε στην Ελλάδα. Θα δήλωνε στο αεροδρόμιο ότι έμαθε λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό από τον Λουτσιάνο Νέβες και τον Αντρές Τσάβες, αμφότεροι Αργεντινοί και αμφότεροι αποκτήματα εκείνου του καλοκαιριού.

Ο πρώτος τραυματίστηκε σοβαρά τον Σεπτέμβριο και πρόλαβε να παίξει μόλις οκτώ ματς με το τριφύλλι ως τότε και πέντε ακόμα τον Απρίλιο. Αποχώρησε στο τέλος της σεζόν. Ο δεύτερος, η ακριβότερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων και ενδεχομένως η τελευταία ακριβή μεταγραφή του τριφυλλιού, έπαιξε οκτώ παιχνίδια και επέστρεψε στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.