ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακαδημίες: Ο ταλαντούχος χαφ Παύλος Καρβούνης

Ο Παύλος Καρβούνης είναι ένας από τους ταλαντούχους μέσους που διαθέτει η πράσινη ακαδημία.

Ακαδημίες: Ο ταλαντούχος χαφ Παύλος Καρβούνης

Ο Παύλος Καρβούνης είναι ένας από τους ταλαντούχους μέσους που διαθέτει η πράσινη ακαδημία.

Γεννημένος τον τελευταίο μήνα του 2002 (05/12), ο νεαρός Παύλος Καρβούνης με ύψος 1,79 αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αγωνίζεται με την Κ19 του Παναθηναϊκού και αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο, ο μικρός έχει καταφέρει ως τώρα, να κάνει γνωστό το όνομά του, από ένα τουρνουά που συμμετείχε με την «πράσινη» φανέλα το καλοκαίρι του 2019, στο οποίο είχε σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στην Όσιγιεκ από 35 περίπου μέτρα αποσταση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την Κ19 τη φετινή σεζόν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, o νεαρός ποδοσφαιριστής κατέγραψε 17 συμμετοχές και ένα γκολ. Στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού βρέθηκε δύο φορές, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε σε 15 ακόμα ματς.

Το μοναδικό τέρμα που σημείωσε για λογαριασμό του «τριφυλλιού», το έπραξε στην αναμέτρηση κόντρα στην αντίστοιχη Κ19 της Λάρισας, στην ευρεία νίκη των «πρασίνων» με σκορ 6-0.

Αγωνίζεται στα χαφ και ξεχωρίζει για την τεχνική του και την αντίληψη που έχει. Πρόκειται για μια από τις 3-4 καλές περιπτώσεις των γεννημένων το 2002.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.