ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία σκέψη για ροτέισον ο Δώνης στα πλέι οφ

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στα πλέι οφ.

Καμία σκέψη για ροτέισον ο Δώνης στα πλέι οφ

Ο Γιώργος Δώνης δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον στα πλέι οφ, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Πράσινη». Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμιποιήσει στα πλέι οφ την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και δεν έχει καν στο μυαλό του να κάνει εκτεταμένο ροτέισον και ευκαιρίες για αξιολόγηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στα πλέι οφ και να δείξουν την καλύτερη δυνατή εικόνα απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.