ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός στις οργανωμένες παραλίες – “Φράκαρε” από το μποτιλιάρισμα η παραλιακή (pics)

Απίστευτη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στις πλαζ, οργανωμένες και μη.

Χαμός στις οργανωμένες παραλίες -

Οι υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο ώθησαν τους Αθηναίους να τρέξουν στις παραλίες της Αττικής για να δροσιστούν στη θάλασσα. Από νωρίς το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο στις οργανωμένες παραλίες.

Χαμός στις οργανωμένες παραλίες -
Παραλίες

Από το πρωί η Παραλιακή είχε μπλοκάρει από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να παραμένουν ακινητοποιημένα στα φανάρια για αρκετή ώρα. Κάτι που σε συνδυασμό με την υπερβολική για την εποχή ζέστη έκαναν την κατάσταση ανυπόφορη.

μποτιλιαρισμα παραλιακη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...