ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεκ: «Σκληρή δουλειά με ζεστές ημέρες…» (Pic)

Πως σχολίασε ο Ούφε Μπεκ τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του μίνι καύσωνα.

Μπεκ: «Σκληρή δουλειά με ζεστές ημέρες...» (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη δεύτερη εβδομάδα των προπονήσεων μετά την επιστροφή από τις ημέρες της καραντίνας, ωστόσο ο μίνι καύσωνας που επικρατεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, έχει επηρεάσει τις συνθήκες που προπονούνται οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές.

Ο Ούφε Μπεκ σχολίασε μέσα από τα social media, το κλίμα που επικρατεί στο Κορωπί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προπονείται αυτός και οι συμπαίκτες του.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια ζεστών ημερών…», έγραψε συγκεκριμένα ο Δανός εξτρέμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Hard work during hot days ☘️☀️💦⚽️💯

A post shared by Uffe Manich Bech (@uffebech) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...