ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό»

Για τη δεύτερη του θητεία στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως δεν ήθελε να είναι προπονητής της ομάδας μίλησε ο Ρικ Πιτίνο.

Πιτίνο: «Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό και τη δεύτερη του θητεία στη ομάδα παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός τεχνικός με όσα είπε προκαλεί αρνητική εντύπωση, καθώς όπως παραδέχεται δεν ήθελε να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας, αφού το ρόστερ δεν ήταν δικό του.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην αθλητική εκπομπή της Κυριακής στο Open TV, ωστόσο το φως της δημοσιότητας, είδαν οι πρώτες τους δηλώσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το απόσπασμα όσων είπε:

Για τον χαρακτήρα του Τζόρνταν: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει».

Για τον GOAT του μπάσκετ«Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρεις, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Για τον Παναθηναϊκό: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...