ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στο 15-20% το «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών

Οριοθετήθηκε από τον Παναθηναϊκό, το πλάνο των συζητήσεων που θα πραγματοποιήσουν με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις των συμβολαίων.

Παναθηναϊκός: Στο 15-20% το «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών

Ένα από τα θέματα που υπάρχουν στην «πράσινη» ατζέντα και αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού, είναι οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις στα συμβόλαια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και όσα ακολούθησαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται οι μειώσεις να κυμανθούν στο ποσοστό του 15-20% των ετήσιων αποδοχών των παικτών, κάτι που μεταφράζεται σε ένα ποσό κοντά στο 60 με 80% των απολαβών των ποδοσφαιριστών για την περίοδο του lockdown, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν οριστικοποιήσει το πλάνο καθώς επιθυμούν να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την οικονομική «ζημιά» που έχει προκύψει.

Παράλληλα, δεν επιθυμούν να έρθουν σε αντιπαραθέσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, γι αυτό έσπευσαν τις προηγούμενες ημέρες να εξοφλήσουν τη δόση του Φεβρουαρίου, με τους παίκτες της ομάδας να λαμβάνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους υπολείπονταν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.