ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον σε Διούδη «Αυτό είναι το μέλλον…» (Pic)

Ο Σωκράτης Διούδης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από το παρελθόν, με τον συμπαίκτη του Ματίας Γιόχανσον να του απαντά.

Γιόχανσον σε Διούδη «Αυτό είναι το μέλλον...» (Pic)

Ο Σωκράτης Διούδης ανέβασε φωτογραφία από μια προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ωστόσο το μήνυμα του Ματίας Γιόχανσον έδωσε «τροφή» για σχόλια σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία του Διούδη, ο Σουηδός μπακ σχολίασε: «Όχι επιστροφή στο παρελθόν αδερφέ. Αυτό είναι το μέλλον», δίνοντας έμφαση σχετικά με το γεγονός πως ο Σωκράτης Διούδης θα πρέπει να μονιμοποιηθεί στην Εθνική ομάδα, αξιοποιώντας τις σπουδαίες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τον Παναθηναϊκό την τελευταία διετία.

Με την άποψη του Ματίας Γιόχανσον, φάνηκε πως συμφώνησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την απήχηση που είχε το σχόλιό του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

🇬🇷⚽⏳ #tb

A post shared by sokratis dioudis (@sokratisdiou13) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.