ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Βαγιαννίδης και το ιταλικό σενάριο για δανεισμό από την Ίντερ στη Βερόνα

Λεπτομέρειες για την υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ και τις σκέψεις που υπάρχουν, αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Βαγιαννίδης και το ιταλικό σενάριο για δανεισμό από την Ίντερ στη Βερόνα | panathinaikos24.gr

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης παρουσιάζεται από ιταλικές ιστοσελίδες ως επένδυση για την Ίντερ, η οποία φέρεται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα η ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb.com», αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, μιας υπόθεσης που δεν έχει κλείσει αρνητικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Ίντερ προσφέρει συμβόλαιο πέντε ετών στον νεαρό μπακ με αποδοχές 500.000 ευρώ, ενώ στον Παναθηναϊκό θα δοθούν 400.000 ευρώ για τα τροφεία, παράλληλα επισημαίνει πως δεν υπάρχει καμία άλλη προϋπόθεση ούτε δέσμευση σχετικά με την παραμονή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, σημειώνουν πως η οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί από τον προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε ο οποίος θα κρίνει αν ο νεαρός είναι ικανός να παραμείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας ή να δοθεί δανεικός σε κάποιο άλλο σύλλογο που υπάρχει συνεργασία με την Ίντερ, με πιθανότερο όλων τη Βερόνα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close