ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βρείτε την ενδεκάδα του ντέρμπι (Pic)

Δυνατό κουίζ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τεστάρει τις γνώσεις των φιλάθλων σε ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Βρείτε την ενδεκάδα του ντέρμπι (Pic)

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση που έκανε στα social media, καλεί τον κόσμο να βρει την ενδεκάδα του ντέρμπι, το σκορ του αγώνα, αλλά και τον ποδοσφαιριστή που σημείωσε γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

#GreenHistory Λύστε το μυστήριο της 11άδας του Παναθηναϊκού από σημαντικούς αγώνες της ιστορίας του συλλόγου 🕵️‍♂️ Αναζητούμε επίσης σκορ και σκόρερ! #Panathinaikos

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.