ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» highlghts του Ουάιλι (Vid)

Δείτε σε βίντεο που δημιούργησε φίλος της ομάδας, τις καλύτερες στιγμές του Τζέικομπ Ουάιλι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» highlghts του Ουάιλι (Vid)

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γκραν Κανάρια, με σκοπό να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι με αρκετά σκαμπανεβάσματα που είχε στην απόδοσή του, όπως και όλη η ομάδα, κατάφερε σε γενικές γραμμές να προσαρμοστεί και να προσφέρει αρκετά highlights στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε με τη φανέλα του «τριφυλλιού», σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.