ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομόνοια, πλατεία Παναθηναϊκών θριάμβων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα πλατεία Ομονοίας, τον παραδοσιακό τόπο πανηγυρισμών -κυρίως- των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου κάνει μια μικρή αναδρομή σε εποχές προ κορωνοϊού, όταν το κέντρο της πρωτεύουσας γνώριζε «πράσινες» δόξες...

Ομόνοια, πλατεία Παναθηναϊκών θριάμβων | panathinaikos24.gr

Η, απαράδεκτη εν μέσω πανδημίας, εικόνα της, συνωστισμένης από κόσμο, πλατείας στην Ομόνοια ανέσυρε ευχάριστες εικόνες από τις μνήμες των οπαδών του Τριφυλλιού, όταν ο αθηναϊκός σύλλογος ήταν η αφορμή για χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν μαζικά στο πιο δημοφιλές μέρος συνάντησης στη χώρα.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 9.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τουρνικέ δεν τοποθετήθηκαν ποτέ στην Ομόνοια ή στους δρόμους που καταλήγουν στην πλατεία που ορίζεται ως σημείο άφιξης ή τερματισμού όλων των χιλιομετρικών αποστάσεων στην Ελλάδα. Συνεπώς, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια είναι τα ρεκόρ προσέλευσης στην κεντρικότερη κυκλοφοριακή αρτηρία της Αθήνας. Σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες, πάντως, η πρόκριση του Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της περιόδου 1970-71, η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987 από την Εθνική Ελλάδας, η κατάκτηση, επίσης, του Euro 2004 από το ποδοσφαιρικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η νίκη του Τριφυλλιού στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ, το 1996, αναμφίβολα ξεχωρίζουν σε όγκο από κάθε άλλη αντίστοιχη περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close