ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τεράστια πρωτοπορία του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ: Ο ύμνος της ομάδας στη νοηματική (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ προέβη σε μία τρομερή πρωτοπορία, μιας και έφτιαξε τον ύμνο της ομάδας στη νοηματική.

Τεράστια πρωτοπορία του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ: Ο ύμνος της ομάδας στη νοηματική (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ πρωτοπορεί γι΄ άλλη μία φορά, μιας και έφτιαξε τον ύμνο της ομάδας στη νοηματική.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ο ύμνος του Παναθηναικού στη νοηματική☘

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναικός ΑμεΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του έθεσε ως προτεραιότητα την πλήρη ισότητα μεταξύ των φιλάθλων. Ο ύμνος μας στη νοηματική αποτελεί ακόμα μια πρωτοπόρα προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού ΑμεΑ στην πατρίδα μας. Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να προάγουμε πολιτισμό μέσω του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ολυμπιονίκη Κωφών Deaflympics Tae Kwon Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Κωφών IMAFD, Δήμητρα Πασχάλη. Επίσης ευχαριστούμε την Ελπίδα Μαυρέα και την Ιωάννα Μισύρη καθώς και τον “Σύλλογο Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεΑ και Φίλων Αυτών το Στέκι” για την πολύτιμη βοήθειά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.