ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι… εξετάσεις του Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι θα προσπαθήσει να δείξει στα πλέι οφ ότι αξίζει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Οι... εξετάσεις του Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι θα προσπαθήσει να δείξει στα πλέι οφ ότι αξίζει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος εξτρέμ στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει με το τριφύλλι, έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής. Διαθέτει καλά στοιχεία, αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν μπόρεσαν να βγουν από τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω της πανδημίας. Ο Νάγκι συνολικά έπαιξε 10 ματς (8 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο) και σκόραρε μια φορά.

Στα πλέι οφ, ο παίκτης θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα δώσει τις… εξετάσεις του. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να βεβαιωθούν προτού πληρώσουν τη ρήτρα στη Λέγκια. Μια ρήτρα που αγγίζει τις 800.000 ευρώ. Από την απόδοσή του στα συνεχόμενα ντέρμπι θα φανεί και τι θα κάνει η ομάδα με την περίπτωσή του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.