ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με πάθος και στόχο στα πλέι οφ

Μπορεί τα πλέι οφ να μην έχουν ουσιαστικό κέρδος, αλλά το γόητρο είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό και αυτή τη νοοτροπία περνάει στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης.

Παναθηναϊκός: Με πάθος και στόχο στα πλέι οφ

Μπορεί τα πλέι οφ να μην έχουν ουσιαστικό κέρδος, αλλά το γόητρο είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό και αυτή τη νοοτροπία περνάει στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης.

Οι πράσινοι δε θα παίξουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη νέα σεζόν. Έκαναν την προσπάθειά τους για άρση της ποινής, αλλά οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, δεν επέτρεψαν να έχουν νέες επαφές για να αγωνιστούν από τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Έτσι, λοιπόν, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ποινή παραμένει ίδια. Το τριφύλλι θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη σεζόν 2020-21, αρκεί φυσικά την επόμενη χρονιά να πάρει ένα εισιτήριο.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι τα πλέι οφ θα είναι αδιάφορα για την ομάδα. Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε επιστροφή στη δράση στις 6-7 Ιουνίου. Χωρίς κόσμο, αλλά με… ματσάρες. Με συνεχόμενα ντέρμπι. Οι “πράσινοι” θέλουν να πάνε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να πάρουν νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Θα παρουσιαστούν με… το μαχαίρι στα δόντια και θα διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στα πλέι οφ. Αυτή είναι και η νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Γιώργος Δώνης και θα το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του και τις επόμενες μέρες. Ταυτόχρονα, ο στόχος είναι να δει η τεχνική ηγεσία και κάποια πράγματα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.