ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Η ενίσχυση στα μπακ είναι πιο σημαντική

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυσή του στα εξτρέμ, αλλά μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Η ενίσχυση στα μπακ είναι πιο σημαντική

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυσή του στα εξτρέμ, αλλά μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Βάγιε, Άιτορ, Φετφατζίδης είναι μερικά από τα – πολλά – ονόματα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Σε μια περίοδο που επί της ουσίας τα περισσότερα πράγματα είναι… παγωμένα, που στον Παναθηναϊκό δεν περισσεύει το χρήμα, που ο τεχνικός διευθυντής περιμένει το μπάτζετ από τον μεγαλομέτοχο και που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τι θα γίνει με τον προπονητή, οι πράσινοι βλέπουν πολλά δημοσίευματα σε Ελλάδα και εξωτερικό που αφορούν ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους.

Με ξεκάθαρη προτεραιότητα τα εξτρέμ. Και πράγματι έτσι είναι. Αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Ρόκα η εύρεση 1-2 καλών παικτών που να παίζουν στη γραμμή. Γιατί υπάρχει μονάχα ο Χατζηγιοβάννης και ο Εμανουηλίδης που έρχεται. Ίσως και ο Κολοβός, αν μείνει και αν αποφασιστεί να του δοθεί μια τελευταία ευκαιρία σε συγκεκριμένη θέση. Άρα ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μια καλύ λύση για τα εξτρέμ του.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως η αγορά έχει δείξει πως παίκτες για εκείνη τη θέση θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι. Αντίθετα, η μεγάλη… πληγή είναι τα μπακ. Γι’ αυτό και ακριβοπληρώνονται. Ακόμα και στην Ελλάδα αν δούμε τα παραδείγματα, θα διαπιστώσουμε πόσο ακριβοί είναι οι ακραίοι αμυντικοί. Ο Τσιμίκας, ο Γιαννούλης, ο Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Αποστολάκη, είναι κοντά στο να χάσει τον Βαγιαννίδη, θα χάσει τον Ινσούα, θα αφήσει να του φύγει και ο Γιόχανσον. Με λίγα λόγια… φτου κι απ’ την αρχή για δύο θέσεις που και πολλά χρήματα χρειάζεσαι και να μειώσεις το ρίσκο σου. Δεν σηκώνουν… πειράματα οι συγκεκριμένες θέσεις. Ιδιαίτερα με έναν προπονητή σαν τον Δώνη, που δίνει μεγάλη βάση στα μπακ του και στηρίζει αρκετή από την ανάπτυξη στους ακραίους του. Που θέλει ανεβάσματα, ταχύτητα, καλές επιστροφές και πνευμόνια.

Ίσως πρέπει να αλλάξει τις προτεραιότητές του ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι και στο ξεκίνημά των κινήσεών του. Να ψάξει το συντομότερο δυνατό δύο μπακ που θα μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που φεύγουν. Και να μην αφήσει γυμνές δύο θέσεις που είναι… κομβικές στον σχεδιασμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.