ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Σέντρα στα πλέι οφ της Superleague 6-7 Ιουνίου

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αποφάσισαν ομόφωνα οι σύλλογοι στην τηλεδιάσκεψη της Super League.

Επίσημο: Σέντρα στα πλέι οφ της Superleague 6-7 Ιουνίου

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αποφάσισαν ομόφωνα οι σύλλογοι στην τηλεδιάσκεψη της Super League.

Οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, έδωσαν τη θετική του ψήφο για επανέναρξη των αγώνων, ενώ αποφασίστηκαν και μικρές αλλαγές. Έτσι, θα σταλεί αίτημα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στις αρμόδιες αρχές με σκοπό να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους το «πράσινο» φως για να έχουμε σέντρα ξανά, το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.