ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Η κορυφαία Μόλναρ που άφησε το στίγμα της στο «τριφύλλι» (Pic)

Το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, η κορυφαία Σέρβα αθλήτρια Μπριζίτκα Μόλναρ, θυμήθηκε ο Ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός: Η κορυφαία Μόλναρ που άφησε το στίγμα της στο «τριφύλλι» (Pic)

Υπήρξε κορυφαία αθλήτρια στο βόλεϊ γυναικών και με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Ελλάδας δύο φορές, ενώ παράλληλα κατέκτησε και το κύπελλο.

Η Μπριζίτκα Μόλναρ είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα που πέρασε από το «τριφύλλι» και ο Ερασιτέχνης, με ανάρτηση του στα social media θυμήθηκε το πέρασμά της από το σύλλογο, χαρακτηρίζοντας την ως «Green Legend».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερασιτέχνη

«Μπριζίτκα Μόλναρ 🏐☘​ 2009-2011, 2016​ Η κορυφαία διεθνής βολεϊμπολίστρια από την Σερβία, αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση του «νταμπλ» του 2010 και του πρωταθλήματος Ελλάδος το 2011 κατακτώντας παράλληλα και τους τίτλους της πολυτιμότερης παίκτριας και στις δύο διοργανώσεις, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για έξι μήνες.​ Είναι η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού με τη μεγαλύτερη επιτυχία καθώς ως εν ενεργεία αθλήτρια του «τριφυλλιού» κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 με την Εθνική Σερβίας».​

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Μπριζίτκα Μόλναρ 🏐☘​ ​ 2009-2011, 2016​ ​ Η κορυφαία διεθνής βολεϊμπολίστρια από την Σερβία, αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση του «νταμπλ» του 2010 και του πρωταθλήματος Ελλάδος το 2011 κατακτώντας παράλληλα και τους τίτλους της πολυτιμότερης παίκτριας και στις δύο διοργανώσεις, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για έξι μήνες.​ ​ Είναι η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού με τη μεγαλύτερη επιτυχία καθώς ως εν ενεργεία αθλήτρια του «τριφυλλιού» κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 με την Εθνική Σερβίας.​ ​ #GreenLegends #panathinaikos #bepao #panathinaikos1908 #volleyball #history

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.