ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκήνιο: Το τηλεφώνημα Βαγιαννίδη σε Αλαφούζο και η Ιντερ

Μια ανάσα από την Ιντερ βρίσκεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά τις σημερινές εξελίξεις. Διαβάστε το παρασκήνιο στο panathinaikos24.gr.

Παρασκήνιο: Το τηλεφώνημα Βαγιαννίδη σε Αλαφούζο και η Ιντερ

Ο νεαρός άσος προτίμησε να τελειώσει το θέμα, πριν καλά – καλά γίνει το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη. Σε αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος θα έκανε την τελική του προσφορά στον νεαρό άσο και θα του έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία της ομάδας να τον κρατήσει και να επενδύσει πάνω του.

Ο Βαγιαννίδης μίλησε με την οικογένειά του και αποφασίστηκε, τελικά, να μη συνεχίσει ο 18χρονος στο τριφύλλι και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Έτσι, λοιπόν, σήμερα ο παίκτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο.

«Πρόεδρε, θέλω να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και για όλα, όμως πήρα την απόφασή μου να πάω στο εξωτερικό. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αυτή είναι η απόφασή μου», είπε ο 18χρονος άσος στον Αλαφούζο, ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τον νεαρό, λέγοντάς του να περιμένει την πρόταση που θα το κάνει στο ραντεβού της Πέμπτης. Όμως, η απόφαση του Βαγιαννίδη ήταν οριστική.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για την επόμενή του ομάδα, αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Ιντερ. Ο νεαρός είναι κοντά στους νερατζούρι. Επί της ουσίας υπάρχει προφορική συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τροφεία περίπου 400.000 ευρώ από τους Ιταλούς για τον παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.