ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Μονά – ζυγά χαμένος!

Ο Παναθηναϊκός έκανε «σίριαλ» την υπόθεση Βαγιαννίδη και εν τέλει βγήκε πολλαπλά ζημιωμένος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Μονά – ζυγά χαμένος!

Ο Παναθηναϊκός έκανε «σίριαλ» την υπόθεση Βαγιαννίδη και εν τέλει βγήκε πολλαπλά ζημιωμένος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Αυτό που επί της ουσίας φαινόταν μήνες τώρα και στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να το πιστέψουν έγινε τελικά πράξη. Ο Βαγιαννίδης αποτελεί πλέον παρελθόν για το τριφύλλι πριν καλά – καλά γίνει… παρόν. Εχοντας στα πόδια του ΜΙΑ μόλις συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα μπήκε στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ομάδων του εξωτερικού και παράλληλα έκανε… όλο τον Παναθηναϊκό να τον «παρακαλάει».

Δεν είναι μομφή ή ειρωνεία προς το παιδί τα εισαγωγικά αλλά νομίζω άπαντες καταλαβαίνουν ότι ΚΑΚΩΣ η υπόθεση αυτή έγινε σίριαλ. ΚΑΛΩΣ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να τον κρατήσει αλλά έπρεπε να μπουν και κάποια όρια στη διαπραγμάτευση και αυτά έπρεπε να τα βάλει ο σύλλογος. Στο τέλος της ημέρας ο Παναθηναϊκός βγαίνει πολλαπλά ηττημένος από τούτη την ιστορία και θα έλεγα πως ήταν και το τελευταίο που του έλειπε με όλα όσα τραβάει.

Καταρχήν δεν χωράει αμφιβολία πως ο παίκτης έπρεπε να έχει κλείσει πολύ νωρίτερα. Εφόσον όλοι είχαν διαπιστώσει αυτό το «κάτι» που προφανώς και έχει το παιδί θα έπρεπε να βρεθεί ο τρόπος να υπογράψει πιο νωρίς. Δεν έγινε αυτό και έτσι θα πάρεις μόνο τα τροφεία, άρα επί της ουσίας τον χάνεις τζάμπα. Πρόβλημα δημιουργείται και αγωνιστικά. Ο Βαγιαννίδης δεν έπαιζε αλλά θα μπορούσε να παίξει. Εφυγε ο Αποστολάκης, φεύγει και ο Γιόχανσον, ήταν μια καλή συγκυρία για να βγει μπροστά. Ασε που αν φύγει και ο Ινσούα πας για τρία μπακ! Αυτό που το βάζεις και άντε να τους βρεις. Χαμένος είσαι βεβαίως και στο επίπεδο των εντυπώσεων άσχετα αν ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή. Εγινε σίριαλ για μήνες η υπόθεση αυτή, ήθελες να κρατήσεις τον μικρό και από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν συνέβη είναι ήττα.

Στο σημείο αυτό να πούμε και κάτι τελευταίο. Εννοείται ότι αυτός που αποφασίζει είναι ο παίκτης και όχι η ομάδα. Από τη στιγμή που ήθελε να φύγει, δεν γίνεται να του αλλάξεις γνώμη. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ οι περισσότεροι νεαροί επιλέγουν να φύγουν και δεν είσαι ελκυστικός προορισμός για τα παιδιά αυτά. Θυμίζω ότι προ ημερών έφυγε και ο Αποστολάκης, πήγε στον ΑΠΟΕΛ και θεωρεί πως έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Εκεί είναι το ΘΕΜΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ