ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στον… αέρα το θέμα Δώνη

Καμία επαφή έως τώρα διοίκησης - Δώνη για το μέλλον του Έλληνα προπονητή. Εν αναμονή της άφιξης του Ρόκα.

Μπορεί ο καιρός να έχει περάσει, μπορεί να πλησιάζει ο Ιούνιος και ο Παναθηναϊκός να χρειάζεται να μπει σε έναν προγραμματισμό, εν μέσω μάλιστα αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά το πιο σημαντικό θέμα της ομάδας παραμένει στον… αέρα. Και δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 16.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να παραμείνει στον σύλλογο και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ωστόσο από τη διοίκηση δεν έχει υπάρξει έως τώρα καμία αναφορά ή… ενόχληση προς τον προπονητή.

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε η φήμη πως θα τον καλέσει ο Γιάννης Αλαφούζος για να τα πουν, κάτι ωστόσο που δεν έχει συμβεί. Και είναι αμφίβολο αν αυτό το ραντεβού τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει αύριο και αναμένεται να έχει μια πρώτη κουβέντα με τον προπονητή, ο οποίος όμως περιμένει να τα πει και με τον μεγαλομέτοχο. Κι αν δεν προκύψει ραντεβού, δύσκολα θα προκύψει και… μέλλον στη συνεργασία.

Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο!
Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο! 6.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close