ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολα έτοιμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και είναι έτοιμος να τοποθετηθεί.

Ολα έτοιμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και είναι έτοιμος να τοποθετηθεί.

Οπως σας γράψαμε και χθες, ο DPG βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου. Κάνει συνεχείς τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες του και είναι έτοιμος να μιλήσει δημοσίως και να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα της Παναθηναϊκής επικαιρότητας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη περιμένει να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις στην Ευρωλίγκα στις 24 του μήνα και στη συνέχεια θα μιλήσει δημοσίως.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, δε φαίνεται να αλλάζει κάτι από τις αρχικές του σκέψεις και αποφάσεις, τις οποίες σας είχε αποκαλύψει το panathinaikos24.gr και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, μείωση του μπάτζετ (6 εκατ. ευρώ) στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά και… απόσυρσή του από το προσκήνιο.  Άλλωστε, όπως έκανε γνωστό ο Ρικ Πιτίνο και επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα είναι αυτός που θα έχει το… γενικό πρόσταγμα στην επόμενη μέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...