ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Δεν θα καταστραφεί ο Παναθηναϊκός επειδή έφυγε ο Βαγιαννίδης»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την απόφαση του Γιώργου Βαγιαννίδη να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Δεσύλλας: «Δεν θα καταστραφεί ο Παναθηναϊκός επειδή έφυγε ο Βαγιαννίδης»

«Ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του και δεν περίμενε το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί με την διοίκηση. Έκανε την επιλογή του που είναι σεβαστή. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι απώλεια ενός ταλαντούχου παίκτη με προοπτικές. Μακάρι ο ποδοσφαιριστής να προοδεύσει γιατί έχει τα στοιχεία, αλλά δεν θα καταστραφεί ο Παναθηναϊκός επειδή έφυγε ο Βαγιαννίδης. Πλέον θα κινηθεί για δύο δεξιά μπακ<», τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το επόμενο δεκαήμερο θα έχει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με πρώτη και πιο σημαντική το τι θα γίνει οριστικά με τον Γιώργο Δώνη. Ο Τσάβι Ρόκα έρχεται αύριο, αλλά θα πρέπει να περάσει λίγες μέρες καραντίνας μέχρι να αρχίσει τις επαφές από κοντά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ